Кабинет Рентген - Работи Само Делнични Дни

СЪВРЕМЕНЕН ПАНОРАМЕН ДИГИТАЛЕН РЕНТГЕНОВ АПАРАТ PLANMECA. Снимки на CD и на медицински принтер. Малки / сегментни / снимки- ниска цена!


Copyrights ©2014: Дентален Център 2 ООД